15 Mayıs 2018 Salı, 23:31
Ticaret Borsası Heyeti Bakan Fakıbaba ile Görüştü
Ticaret Borsası Heyeti Bakan Fakıbaba ile Görüştü
 Malatya Ticaret Borsası yönetimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret ederek kuru kayısı ticaretinde yaşanılan sıkıntı ve sorunları anlattılar.  Malatya Ticaret Borsası yönetimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret ederek kuru kayısı ticaretinde yaşanılan sıkıntı ve sorunları anlattılar.

 

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ardından Çalık,  Ticaret Borsası başkanı Özcan ve beraberindeki heyet ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti.

 

Ziyarette kuru kayısı ticaretinde yaşanılan sorunlar ve sıkıntılar dile getirilerek talepler Bakan Fakıbaba’ya aktarıldı.

 

Bakan Fakıbaba, kuru kayısı ticaretinde yaşanılan sıkıntıların çözümü için her türlü desteği vereceğini ifade ederken, Çalık ise sorunların takipçisi olduklarını dile getirdi.

 

 

Kaynak:  Yeni Malatya Gazetesi

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ticaret Borsası Heyeti Bakan Fakıbaba ile Görüştü