05 Kasım 2016 Cumartesi, 19:15
Ticaret ve Sanayi Odası yatırımcıları bilgilendirildi
Ticaret ve Sanayi Odası yatırımcıları bilgilendirildi
 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Tebliği hakkında Malatya’da faaliyet gösteren yatırımcı firmalara bilgi verildi. 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında sektör temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Abdullah Duren, KKYDP yatırımlarına ilimizden daha fazla başvuru yapılabilmesi için böyle bir toplantının tertiplendiğini belirterek İl Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.
Daha sonra toplantı da Ziraat Mühendisi Mustafa Taşdoğan tarafından 21 Ekim 2016 tarih ve 29864 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2016/37 nolu Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Tebliği ve Tebliğin uygulama esasları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Yatırımcılara program kapsamında yatırım yapmaları için çağrıda bulunan Taşdoğan yatırımcıların proje başvurularını 4 Aralık 2016 tarihine kadar Bakanlığın Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ana sayfasındaki KKYDP Online Başvuru linkine yapabileceklerini söyledi.
Proje hazırlama safhasında İl Müdürlüğünden bu konuda her türlü teknik desteğin sağlanacağını bilgisini de veren Mühendisi Mustafa Taşdoğan proje dosyalarının mutlaka konu uzmanı teknik elemanlarına inceletilerek veri girişinin yapılmasını istedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ticaret ve Sanayi Odası yatırımcıları bilgilendirildi