14 Şubat 2022 Pazartesi, 23:39
TİNGADER Malatya Şube 1.Olağan Kongresi Yapıldı
Kısa Adı Olan (TİNGADER) Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya şube 1. olağan kongresi yapıldı. Kurucu şube Başkanı Kazim Erayabakan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi...
 
Başkan Kazım Erayabakan yeninden seçilerek güven tazeledi.
 
Dernek salonunda gerçekleştirilen TİNGADER 1'inci olağan kongresi pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi.  Çoğunluğun sağlanması ile divan kurulu oluşturularak seçimlere geçildi.
 
Genel Kurul; saygı duruşu, İstiklal Marşı, açılış konuşması ve divan kurulunun seçilmesi ile başladı. Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan Bugün Dernek binamızda 1 Olağan kongremiz gerçekleştirdik. Kongremiz üyelerimize ve Malatya’mıza hayırlara vesile olsun. TİNGADER 2020 yılında kuruldu. Türkiye'mizde 65 ilde il başkanlığı 17, ilde şube başkanlığımız var Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) olarak internet haberciliğini ve haberciliğini yapmasını sağlamak dedi.
 
 Başkan Erayabakan Saha’da çalışan ve gazetecilik mesleğine emek veren arkadaşlarımızın sosyal haklarını internet yasasın biran önce çıkmasını istiyoruz ve basın mensubu arkadaşlarımızın haklarını korumak için açılan bir derneğiz meslektaşlarımızın sosyal haklarını koruyacağız şeklinde konuştu.
 
 Divan heyeti başkanlığına Mehmet Zafer Katip üyeliklere Muhammed Said Yalçın ve Erol Gül getirilmiştir. Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap, okundu, müzakere edildi. İbra edildi. Tahmini bütçe görüşmesi gündeme alınarak okundu müzakereye açıldı ve kabul edildi.
 
Yönetim Kurulu asil-yedek, Denetim kurulu asıl-yedek seçimine geçildi;
 
 Yönetim Asıl                                       Yönetim Yedek
1-Kazim Erayabakan                      1- Leyla Yıldırım Özdemir
2-Hatice Erayabakan                     2-Nazlı Koç
3-Ali Albay                                       3-Ebru Çelik
4-Erol Gül                                        4-Emiş Özdemir
5-Mehmet Gürbüz                         5-Hatice Serap Karlıdağ
 
Denetim Kurulu Asıl                         Denetim Kurulu Yedek
1) Muhammed Said Yalçın                1) Adnan Dağdeviren
2) Ömer Çakmak                                2-) Müzeyyen Karagöz
3) Rabia Bozkuş                                  3) Büşranur Erayabakan
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TİNGADER Malatya Şube 1.Olağan Kongresi Yapıldı