05 Mart 2022 Cumartesi, 22:06
TİNGADER’den ABYB’ye Ziyaret
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Malatya’da sivil toplum temsilcilerine ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret Kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyesi ve Şube Başkan Yardımcısı Said Yalçını ziyaret ederek basın sektörü üzerine istişarelerde bulundular. 
 
“8 Mart Dünya Kadınları Gününüz Kutlu Olsun” 
 
Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan 8 Mart Dünya kadınları gününü kutlayarak. Basın sektöründe kadınların olması bizi güçlü kılar. (TİNGADER) Malatya ailesi olarak. Malatya’daki Sivil toplum temsilcilerimiz ziyaret ediyoruz, bizim için kıymetli ve değerli olan Şehrimizde tek kadın başkan olarak basın sektöründe temsil eden. Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyoruz ve kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz dedi. 
 
 
13 Şubat 2022’de 1. olan Genel kongremizi yaptık yeniden bizlere bu görevi layık gören (TİNGADER) Genel Başkanımız Mehmet Ali Çelik ve Malatya TİNGADER Yönetimine teşekkür ediyorum ifadelerini kullan Başkan Eryabakan. Anadolu Basın Yayın Birliğinin çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Bizler ise TİNGADER Ailesi olarak. Bundan sonraki süreçte, hedefimiz bir an evvel internet yasasının çıkması ve bu yönde çalışmalarımız Genel Merkezimiz ile birlikte idame etmektir. Merdiven altı haberciliği Malatya’da bir an evvel gündemimize getirip, gerçek haber yapan her daim sahada olan basın emekçilerinin haklarının taraflarına verilmesidir. Türkiye'de Gazeteciliğin fedakârlık isteyen, zahmetli bir görevdir. "Yerel ve ulusal basınımız ’da, ilimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenmektedirler. Bugün bizleri misafir eden ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 
 
“Malatya’mızda Basın sektöründe kadınlarımız olması bizleri mutlu ediyor”
 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun (TİNGADER) Malatya Şube Başkanımız Kazım Erayabakan yönetim kurulunda kadınların olması ve aktif görev yapmaları bizleri mutlu ediyor dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt “Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yazılı Basın bana göre yerini artık internet sosyal medyacılığa bırakmış durumda. Şahsım derneğim ve tüm yayın kuruluşlarım ile internet yasasının çıkması için elimizden gelen birlikteliği sağlamak için hazır durumdayız. Yerel yönetimlerin internet haberciliğini önemsemedikleri ve yeri geldiğinde yok saydıklarını ancak tüm haberleri’de internet haber sitelerinden takip ettiklerini biliyoruz. Yerel yönetimin biraz daha internet haberciliğine ve sahada çalışan basın emekçilerine yardımcı olması gerekmektedir. Artık yerel yönetiminde internet haberciliğini önem semeleri gerektiğini bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TİNGADER’den ABYB’ye Ziyaret