15 Şubat 2014 Cumartesi, 14:23
TKDK’NIN YENİ PROJELER ÇAĞRISINA BAŞVURU 10 MART’TA SON
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) çıkmış olduğu yeni başvuru çağrı ilanları kapsamında yerel çorbadan köfteye, yufka imalatından süt ve süt ürünleri, peynir, yoğurt ve çökelek gibi üretimlere de hibe desteği verileceği bildirildi.
TKDK Malatya Koordinatörü Mehmet Dere, TKDK olarak 12. çağrı ilanına 10 Şubat’ta çıktıklarını ve 10 Mart’a kadar süresi olduğunu hatırlatıp, verdikleri destekler konusunda bilgi verirken, 3 ana başlık ve 11 de ara başlıkta destekler verdiklerini söyledi.
Malatya’nın yerel yemeklerine de yeni destek programında hibe desteği vereceklerini bildiren Dere, “Çorbadan köfteye, yufka imalatından süt ve süt ürünleri, peynir, yoğurt ve çökelek gibi üretimlere de destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Merkez dışındaki ilçelerden başvuranlara hibe desteği verildiğini söyleyen Mehmet Dere, yeni hibe destek programında sertifika da istenmediğini vurguladı. Dere, “Daha önce sertifika isteniyordu. Şimdi bu şart kaldırıldı. Bu nedenle daha fazla girişimcinin başvuru yapmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
TKDK Malatya Koordinatörü Mehmet Dere, verilen destekler hakkında ayrıntılı bilginin gerek web sitlerinde ve gerekse kurumlarına gelip ayrıntılı bilgi alınabileceğini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TKDK’NIN YENİ PROJELER ÇAĞRISINA BAŞVURU 10 MART’TA SON