24 Ocak 2014 Cuma, 19:30
‘TRENLER ÇALIŞIRKEN HASTANEDEKİ CİHAZLAR BOZULUYOR’ İDDİASINA YALANLAMA
Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Vahap Boztepe, Devlet Hastanesi’nin tren istasyonuna yakın olması nedeniyle ‘Trenler çalışırken, hastanedeki cihazlar bozuluyor’ iddiasının doğru olmadığını söyledi.
Malatya’da son günlerde ortaya atılan ‘Trenler çalışırken, Devlet Hastanesi’ndeki cihazlar bozuluyor’ şeklindeki iddiayı değerlendiren Devlet Hastanesi Yöneticisi Vahap Boztepe, “Yeni Devlet Hastanesi’nin demiryollarına yakın olmasından dolayı cihazların çalışmadığına dair bir muhtarın bir toplantıda dile getirdiği bir iddia vardı. Hastanemizde böyle bir durumun olması söz konusu değildir. Hastanemiz tam teşekküllü olarak çalışmaya devam ediyor. Ben bu iddiayı okuyunca güldüm. Böyle bir durumun olması mümkün değil. Hastanemizde böyle bir durumun olması mümkün değil. Hastanemiz tam teşekküllü olarak çalışmasını sürdürüyor. Dün hastanemizde tam 90 tane ameliyat gerçekleştirildi, 5 bin polikliniğimiz oldu, servislerimiz dolu, Çok güzel bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hastanenin yapımında emeği geçen Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Boztepe, “Böyle bir iddia nasıl ortaya çıktı bilmiyorum. Mümkün değil. Hastanemiz çok güzel bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Allah kimseye hastalık vermesin, ama hasta olanlar bize gelsin, biz en güzel hizmeti verelim. Hastanemizde her türlü ameliyat yapılıyor. Çok güzel ekibimiz var, çok da güzel hizmetler veriyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
‘TRENLER ÇALIŞIRKEN HASTANEDEKİ CİHAZLAR BOZULUYOR’ İDDİASINA YALANLAMA