07 Mayıs 2016 Cumartesi, 11:12
TÜFENKCİ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  ve AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin,  Hakkari’de şehit olan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın Akçadağ’da bulunan baba ocağını ziyaret ederek, taziyelerini sundular. Milletvekili Çalık, şehidin eşi ve annesi ile görüşerek acılarına ortak oldu.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  ve AK Parti Malatya Milletvekilleri  Öznur Çalık ve Mustafa Şahin,  beraberlerinde Vali Süleyman  Kamçı,  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları, ile birlikte ilk ziyaretlerini Akçadağ’ın Aşağı Örüşkü Mahallesi’ne yaparak burada Kadiri Tarikatı Şeyhlerinden Ali Kara’nın torunu aynı zamanda 22. ve 23. dönem AK Parti Malatya Milletvekili olan Fuat Ölmeztoprak’ın ablası 74 yaşındaki Nevzat Gültekin’in vefatı nedeniyle taziyelerini sundular. Heyet, taziyelerini eski milletvekili Fuat Ölmeztoprak’a sunarak bir süre sohbet ettiler.

 

Bakan Tüfenkci ve Milletvekili Çalık, daha sonra Akçadağ ilçe merkezine geçerek, burada Hakkari’de şehit düşen Şehit Uzman çavuş Gökhan Aslan’ın baba ocağını ziyaret ettiler. Ziyarette baba Ömer Aslan’a taziyeler sunulurken, Milletvekili Çalık şehidin annesi ile Şainur Aslan’a da taziyelerini sunarak bir süre sohbet etti. Acılı eş Şainur Aslan, “Çok şükür sahipsiz değiliz” dedi.

 

 

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TÜFENKCİ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET