16 Mayıs 2015 Cumartesi, 17:37
TÜFENKCİ: “BİZ BAŞKALARI GİBİ HAYAL SATMIYORUZ, İCRAAT YAPIYORUZ”
 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin önemli bir seçime doğru gittiğini belirterek, AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkıp, Türkiye'nin her alanda ilerlemesine katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge İlçesini ziyaret etti. Pütürge'de vatandaşlarla bir araya gelen Tüfenkci, 7 Haziran seçiminin Türkiye için önemli olduğunu kaydetti. Tüfenkci, genel seçimin Türkiye'nin gidiş hattının belirlenmesi adına büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bu mesele ne sizin ne de bizim meselemiz. Bu mesele, memleket, ümmet meselesi. Bu mesele, Türkiye'nin gidiş hattıyla ilgili bir mesele, bu nedenle de büyük önem taşıyor. Biz Türkiye'yi kim yönetecek, politikalarını kim belirleyecek, dış politikasını kim belirleyecek, eğitim politikasını kim belirleyecek, ulaşım politikasını kim belirleyecek, sağlık politikasını kim belirleyecek? Onun seçimini yapacağız. Geçmişi unutmadan bu seçimde oy kullanmamız lazım" dedi.
Muhalefeti insanlara hayal vaat etmekle suçlayan Tüfenkci, şunları söyledi: 
"Türkiye'nin, Malatya'nın hatta Pütürge'nin bir virajını düzeltemeyenler, bugün 'umuduz' diyerek, insanları aldatıyorlar. Biz buna üzülüyoruz. Kendi iktidarları döneminde bir virajı düzeltemeyenler, hastane kuyruklarını bitiremeyenler, bugün insanlara umut, hayal satıyorlar. O gün çift anahtar vaat edenler, olan anahtarımızı da elimizden aldılar ama bugün insanlara yine anahtar vaat ediyorlar. O gün çiftçimizin traktörüne koyacak mazot bulamayanlar, benzinlik önünde günlerce çiftçimizi, minibüsçümüzü mahkum edenler, bugün mazotun fiyatını düşüreceklerini söyleyerek, insanları kandırıyorlar. Biz onlar gibi hayal satmıyoruz, icraat yapıyoruz. 13 yıldır Türkiye'de her alanda önemli hizmetler yapıldı, bundan sonrada yapılmaya devam edecek."
Tüfenkci, genel seçimden güçlü bir şekilde çıkıp, yeni bir anayasa yapmak istediklerini belirterek, "Tek başımıza anayasayı da değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidara gelirsek, ayağımıza bağlanan prangalardan da kurtulmuş oluruz. Şuanda bir çok şeyi anayasa ve bürokratik engellerden dolayı aşamıyoruz. İnşallah 7 Haziran'da istikrar ve ekonomi kazandığı sürece milletimizde kazanacak" diye konuştu.
Tüfenkci, Pütürge İlçesi ziyaretinin ardından Doğu Garajı esnaflarını ziyaret etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TÜFENKCİ: “BİZ BAŞKALARI GİBİ HAYAL SATMIYORUZ, İCRAAT YAPIYORUZ”