20 Ekim 2016 Perşembe, 18:20
Tüfenkci’ye Amerika’da Yeni Malatyaspor forması
Yeni Malatyaspor Avrupa Sorumlusu Rıza Ateş, Amerika’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye adının yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye etti. 
New York’ta restoran işletmeciliği yapan Ateş, Amerika’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin onuruna bir yemek verdi.

Ateş’ten Tüfenkci’ye teşekkür
Yeni Malatyaspor’un başarılı gidişatı ve Avrupa ile Malatya arasındaki bağların daha da güçlendirilmesi konularının konuşulduğu yemekte, Bakan Tüfenkci’ye Yeni Malatyaspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Rıza Ateş, yönetim olarak takımın şampiyonluğu için kenetlendiklerini söyledi.

“Malatyalıları ne kadar mutlu ettiğini biliyoruz”
Bakan Tüfenkci ise nazik davetlerinden dolayı Ateş’e teşekkür ederek, “Malatya ve Malatyaspor adının binlerce kilometre uzakta yaşatılması oldukça önemli. Sizler Malatya ile Avrupa ve Amerika arasındaki köprüsünüz. Umarım buralarda yaşayan hemşehrilerimizle bağlarımızı daha da kuvvetlendireceğiz. Yeni Malatyaspor’un başarısının başka ülkelerde yaşayan Malatyalıları ne kadar mutlu ettiğini biliyoruz. O yüzden bu tür birlik ve beraberlik ortamlarına her zaman ihtiyacımız var” diye konuştu.
Ziyaret sonrası Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye adının yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatyaspor forması hediye edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Tüfenkci’ye Amerika’da Yeni Malatyaspor forması