13 Temmuz 2016 Çarşamba, 18:53
Tur Otobüsü, tarih yolculuğuna yeniden başladı
Battalgazi Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete sunulan Tur Otobüsü, tarih yolculuğuna yeniden başladı. Tur otobüsü, gün içerisinde 2 kez tarihi mekanlara yönelik tur gerçekleştirecek. 
Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da ilk kez 2014 yılında hizmete sunulan Tur Otobüsü, 2016 yılının ilk turuna çıktı.
Eski Belediye Meydanı’nda gün içerisinde sabah saat 10.00’da ve öğleden sonra saat 15.00’de tur gerçekleştirecek olan Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Tur Otobüsü’nün yeniden sefere başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Medine Karadağ isimli vatandaş, “İlk defa buradan geçerken öğrendim. Nereye gideceğiz bilmiyorum ancak merakımı da yenmek için bu otobüse bineceğim. İnşallah iyi olur. Tarihi yerleri gezeceğimiz söylendi ama tam bilmiyorum. Ayrıca tarihi eserleri de çok merak ediyorum. Uygulama çok güzel, devamı gelirse daha da güzel olur” diye konuştu.
Mehmet Yusuf Yılmaz isimli küçük çocuk ise, “Çok mutluyum. Aynı zamanda çok heyecanlıyım. Tarihi yerleri göreceğim için daha da heyecanlıyım. Battalgazi Belediyesi’ne de bizleri tarihi eserleri gezdirmelerinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Tatile gidemeyenler için güzel bir etkinlik olduğunu belirten Özgül Şahin isimli başka bir vatandaş da, “Bende tesadüfen öğrendim. Güzel bir etkinlik, hoşuma gitti. Bizde oğlumla çarşıya çıkmıştık. Görünce bu ne otobüsü diye bindik. Tatile gidemeyenler için güzel bir etkinlik” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Tur Otobüsü, tarih yolculuğuna yeniden başladı