08 Şubat 2014 Cumartesi, 14:00
TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ YANINA MİNİ AVM YAPILDI
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi yanına, 5 yıldızlı otel ayarında mini alış veriş merkezi yapıldı.
Yapımı tamamlanan ve bazı birimleri hizmete açılan konuk evi yanındaki alışveriş merkezi içinde; lokantadan konfeksiyon işyerine, hizmet sektöründen ev ihtiyaçları malzemelerinin bulunduğu işyerlerine kadar birçok hizmet verilecek.
Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servis yanındaki kafeteryanın kapatılıp burasının acil servis hizmetlerinde kullanılması için tadilata başlanması nedeniyle kafeterya hizmetlerinin de mini AVM’de verileceği ifade edildi.
5 yıldızlı otel ayarında mini alışveriş merkezi içindeki kafeterya hizmeti alan vatandaşlardan Mehmet Mahan, “Acil yanındaki kafeterya çok pahalı idi. AVM içindeki kafeterya şehir merkezindeki fiyatlar gibi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.
Hasan Kalyon isimli vatandaş da Turgut Özal Tıp Merkezi yanına mini bir alış veriş merkezi yapılmasının önemli bir eksikliği gidermiş olacağını vurguladı.
Tamamen hizmete girmesiyle 100 kişiye yakın kişiye istihdam sağlayacağı açısından da önemli olan alışveriş merkezinden; kampustaki öğretim üyeleri ve görevlileri ile öğrencilerin de yararlanabileceği kaydedildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ YANINA MİNİ AVM YAPILDI