26 Ocak 2014 Pazar, 14:35
TÜRK TELEKOM FİBER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
 Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver, Malatya’da fiber dönüşümüyle ilgili çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 
Geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini kaydeden Ünver, “Türk Telekom’da müşteri memnuniyeti esastır. Bunun yanında dijital yaşam ile insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak en önemli misyonlarımız arasında yer almaktadır” dedi.
Ünver, dönüşüm çalışmalarının süratle devam ettiğini belirterek, “Daha önce altyapımız bakırdan sağlanıyordu. Fiber ile ilgili dönüşüm çalışmaları geçen yıl başladı. Halende bu çalışmalar devam etmektedir. Bu yıl içerisinde Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamının altyapısında fiber çalışmalarını başlattık. Ses, veri ve internet tamamen fiber ile karşılanmış olacak” diye konuştu.
Organize Sanayi Bölgesi’nde 80 kilometre fiber kablo çekimi gerçekleştirildiğini kaydeden Ünver, “Organize Sanayi Bölgemizde fiber çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 2016 yılına kadar Malatya’nın tamamıyla alakalı bir dönüşüm öngörülmüştü. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle yeni binalarda altyapıyı tamamen fiber ile sağlıyoruz. Dolayısıyla bakır kablonun teknolojik olarak getirmiş olduğu sınırlamalardan da kurtulmuş oluyoruz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TÜRK TELEKOM FİBER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR