20 Nisan 2018 Cuma, 20:05
Türk Telekom Teknoloji Seferberliği, Malatyalı Kadınlarla Buluştu
Türk Telekom tarafından 24 ilde gerçekleştirilecek Teknoloji Seferberliğinin üçüncü durağı Malatya oldu. 
Proje kapsamında teknoloji sınıfı olarak tasarlanan gezici eğitim tırında kadınlara internet eğitimi verildi. Malatya Park AVM önünde konumlanan gezici eğitim tırı katılımcıların yanı sıra halk tarafından da yoğun ilgi gördü. 
Türk Telekom Teknoloji Seferberliği gezici eğitim tırında verilen eğitimlere çeşitli yaş gruplarından kadınlar katılırken eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara ise sertifika verildi. Seminere katılanlardan Remziye Aslan, "Malatyamızda böyle güzel bir program düzenlediği için Türk Telekom’a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Goncagül Orhan ise "Aldığımız eğitim de hoşumuza gitti. Bilmediğimiz birçok şey vardı, hepsini detaylı olarak anlatılar" diye konuştu. 
Türk Telekom akademi eğitmenleri tarafından verilen eğitimler, günde iki kez ikişer saatlik periyotlarda düzenlendi ve Teknoloji Seferberliği eğitimleri kapsamında tüm katılımcılara 'Katılım Sertifikası' verildi. 
2 dönem halinde toplam 10 bin kişiye ulaşılması hedeflenen proje kapsamında 24 ilde 34 farklı noktada eğitim verilecek. Proje kapsamında teknolojiye ayak uydurmak isteyen internette ben de varım diyen kadınlara sosyal medya, e-devlet ve günlük hayatı kolaylaştıran uygulamaların yanı sıra internetten el emeği ürünlerini satabilme imkanları da anlatılacak. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Türk Telekom Teknoloji Seferberliği, Malatyalı Kadınlarla Buluştu