09 Eylül 2014 Salı, 14:49
TÜRKİYE ŞAMPİYONU DERME, GÖZÜNÜ AVRUPA ŞAMPİYONASINA ÇEVİRDİ
 Ordu'da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda 63 kilogram büyüklerde Türkiye Şampiyonu olan kick boksçu Mehmet İhsan Derme, Slovenya'da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda milli takım formasıyla mücadele edecek. 
14-22 Ağustos tarihlerinde Ordu'da yapılan Kicok Boks Türkiye Şampiyonası'nda 63 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Mehmet İhsan Derme, Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. 5-15 Kasım tarihleri arasında Niğde'de yapılacak olan milli takım kampına katılacak olan genç sporcu, 15-23 Kasım'da Slovenya'nın Maribor şehrinde yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele edecek.
Malatya Büyükşehir Belediyespor'un yöneticisi Bülent Karakaş, 63 kilogramda Kick Boks Türkiye Şampiyonu olan Mehmet İhsan Derme'yi tebrik etti.
Genç sporcudan daha büyük başarılar beklediklerini ifade eden Karakaş, yetenekli sporculara sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.
Karakaş, Malatya'da yetişen yetenekli sporcuların olduğuna vurgu yaparak, "Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak spora büyük önem veriyoruz. Malatya'da yetenekli sporcularımız var. Bu sporculara sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah bu sporcuları Malatya'mıza kazandıracağız" dedi.
Başarılı sporcuları, Malatya Büyükşehir Belediyespor bünyesine katmak için çalıştıklarını kaydeden Karakaş, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve Malatya Byükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Orhan Barman spora büyük önem veriyor. Bu kapsamda bizde Malatya'da sporun gelişmesi ve başarının yakalanması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de Malatya'nın adını daha büyük başarılar kazanarak duyuracağız" şeklinde konuştu.
GENÇ: "ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ"
Milli kick boksçu Mehmet İhsan Derme'nin antrenörü Vahap Genç, Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak kick boksta başarılı sonuçlar almaya devam ettiklerini belirtti.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yeni bir oluşum içerisine girdiğini dile getiren Genç, "Bu yeni oluşumun içerisinde gerçekten işi iyi bilen arkadaşlarımız var. Kulüp olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Kick boks sporcumuz Mehmet İhsan Derme, Ordu'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda 63 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Allah nasip ederse 1,5 ay sonra Slovenya'nın Maribor şehrinde yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele edecek" diye konuştu.
DERME: "AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA DERECE YAPMAK İSTİYORUM"
Milli kick boksçu Mehmet İhsan Derme ise, Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, amacının Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda da iyi bir derece yapmak olduğunu söyledi.
Milli takım formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getiren genç sporcu, "Antrenörüm Vahap Genç nezaretinde iyi bir çalışma süreci geçirdim. Bu sayede de Türkiye Şampiyonu oldum. Şimdi önümde milli takım kampı ardından da Avrupa Kick Boks Şampiyonası var. Avrupa Şampiyonası'nda da derece yapmak için çalışmalarımı yoğun tempoda sürdürüyorum" dedi.
Büyük Erkeklerde Milli Takımın en genç sporcunu olduğunu ifade eden Derme, "Türkiye Şampiyonu olmak güzel bir duygu. Milli Takımda büyük erkeklerde en genç sporcu olarak yer almanın heyecanı içerisindeyim. Önümde milli takım kampı var. Bu kampı en iyi şekilde değerlendirip, Avrupa Şampiyonası'nda hem ülkemi hem de Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" diye konuştu.
Genç sporcu, kendisine her zaman destek olan babası Tahsin Derme, annesi Gülizar Derme ve kardeşi Alemer Umay Derme'ye de teşekkür etti.

9_EYLUL_AVRUPA_KICK_BOKS_SAMPIYONASINA... paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TÜRKİYE ŞAMPİYONU DERME, GÖZÜNÜ AVRUPA ŞAMPİYONASINA ÇEVİRDİ