04 Haziran 2015 Perşembe, 15:28
“TÜRKİYE'NİN HAYRINA OLAN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
 AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AK Parti'nin ülkenin hayrına olan işler yaptığını, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini söyledi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek, İzollutepe Konfeksiyon Atölyesi'nde çalışan işçilerle bir araya geldi. Özel bir iş yerini de ziyaret eden Yaşar, fabrika personeli için hazırlanan özel kıyafeti giyerek, fabrikayı gezdi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yaşar, ilk olarak Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti. Hayvan üreticileri ile bir araya gelen, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Yaşar, üreticilerle birlikte çay içerek, sohbet etti. Sorunların hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade eden Yaşar, sorunları çözmek için üreticilerle bir araya geldiklerini belirtti.
Yaşar, daha sonra İzollutepe Konfeksiyon Atölyesi'nde çalışan işçilerle bir araya geldi. İşçilerle kahvaltı yapan Yaşar, "Siyasetin, işleri kesintiye uğratmadan devam ettirmek için var. Memleketin hayrına olan işler yapıyoruz. Üretim ve verimliliğin artması, ekonomideki istikrarın sürmesi adına çalışıyoruz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“TÜRKİYE'NİN HAYRINA OLAN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”