15 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:23
UĞUR, FETHİYESPOR İLE ANLAŞTI

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Uğur Erdoğan, Spor Toto 2.Lig takımlarından Fethiyespor’a transfer oldu. Erdoğan, geçen sezon Yeni Malatyaspor formasıyla Spor Toto 2. Ligde şampiyonluk yaşamıştı.

Yeni Malatyaspor’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Uğur Erdoğan, yeni takımı Fethiyespor oldu. Geçen sezonun ortasında Kocaeli Birlikspor’dan sarı kırmızılı takıma dahil olan orta saha oyuncusu Erdoğan, 2.Lig takımlarından Fethiyespor’a imza attı. Fethiyespor teknik direktörü Ahmet Yıldırım’ın mutlaka kadrosunda görmek istediği orta saha, kendisini Fethiyespor’a bağlayan imzayı attı. Galatasaray alt yapısında yetişen ve Orduspor, Gaziantep B.B, Siirt, Kartalspor, Ünye, Denizlispor, Sarıyer, Kocaeli Birlikspor ve son olarak ta Yeni Malatyaspor forması giyen yetenekli orta saha 197 maçta 40 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Transferi hakkında konuşan Uğur Erdoğan, “Geçen sezonun başında Kocaeli Birlikspor forması giymiştim. Devre arası Yeni Malatyaspor’a transfer oldum. Orada başarılı bir sezon geçirdim. Yeni Malatyaspor ile Şampiyonluk duygusu yaşadım. Çok güzel bir duygu. Bu sezonda Allah nasip ederse Fethiyespor forması giyeceğim. Fethiyespor başında Ahmet hocam var. Yakından tanıdığım bir isim. Ahmet hocam ve takım arkadaşlarımızla bir bütün olup, Şampiyonluk yaşamak için buraya geldim. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
UĞUR, FETHİYESPOR İLE ANLAŞTI