20 Şubat 2014 Perşembe, 14:17
UĞUR POLAT’TAN MTTB’YE ZİYARET
AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesini ziyaret etti.
Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında MTTB’yi ziyarette yaptığı konuşmada, “Aslında gençliğin yapısını incelediğiniz zaman bu toplumun geleceğini görürsünüz. Eğer gençliğiniz idealden yoksun bir amaç etrafında bütünleşmemiş, günü birlik yaşayan bir gençlik ise geleceğinizden korkun. Siz kendi ayakları üstünde duran, her türlü darbeye, baskıya karşı durabilecek bir gelecek düşünüyorsanız bu çocukluk ve gençlikten başlar. Bu yönü ile gençlik üzerindeki çalışmalar, gençlik çalışmaları en verimli ve en önemli çalışmalardır. Bizlerde Yeşilyurt Belediyesi olarak gençlerimiz ile ilgili projelerimiz olacak. Belediyeler olarak rutin belediyeciliği yapmak zorundayız. İtfaiyeciliği, ruhsatı, park ve bahçeyi, kaldırım çalışmalarınızı, peyzajınızı, zabıta görevlerinizi bunların hepsini en güzel şekilde yapmakla mükellefsiniz. Bunun ötesinde sosyal ve kültürel olarak topluma ne kazandıracaksınız, ne sunacaksınız bunun yarışı içerisinde olmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.
MTTB Malatya Şubesi Başkanı Mücahit Balin de birlik olarak en büyük amaçlarının gençlerin sosyal, kültürel ve fikri donanımla kararlı bir şekilde çalıştıklarını görmek olduğunu söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
UĞUR POLAT’TAN MTTB’YE ZİYARET