18 Şubat 2014 Salı, 13:53
ULUSAL MALATYA BİSİKLET FESTİVALİ NEMRUT TURU AĞUSTOS’TA
Malatya’da bisiklet grubunun bu yılki programının belirlendiği bildirildi.
Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin kuruluşunun 3’ncü yılını tüm üyelerin katılımıyla kutlandı. 14-17 Ağustos arası Ulusal Malatya Bisiklet Festivali Nemrut turu düzenleneceği bildirildi.
Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Vural Çelik, konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı:
“Derneğimizin 3 yılını kutluyoruz. Her yıl geleneksel hale gelen gecemizin kutlaması bu yılda yönetim olarak bize nasip oldu. Yıl içerisinde derneğimize emek veren başarılı çalışmalara katkı sağlayan üyelerimize plaketlerini vererek onları onurlandırmış olduk. Kısa sürede çok gelişme sağlayan derneğimiz bundan sonrada çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek. Bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek Çanakkale şehitlere saygı turuna dernek olarak 15 bisikletli arkadaşımızla Malatya’yı temsilen orada olacağız. 2014 yılında Malatya’da yapılacak etkinliklerimizin çalışmalarına şimdiden başladık. 2013 yılında yapılan çalışmalara bu yıl yenilerini ekleyerek devam edeceğiz. Öncellikle geleneksel hale gelen Malatya bisiklet festivali Nemrut bisiklet turuna bu yıl sürprizler ekleyerek daha geniş çaplı olması için Avrupa bisiklet kuruluşlarıyla irtibat halindeyiz. 2014 yılı etkinliklerimiz kısaca bilgilendirmek halkımıza mesaj vermek istiyorum. Geleneksel Malatya bisiklet etkinlikleri; 15 Mayıs Firmana kanyonu, 30 Mayıs Adıyaman Çat Barajı turu, 15 Haziran Arapgir ilçesine kamplı bisiklet turu, 14-17 Ağustos arası Ulusal Malatya Bisiklet Festivali Nemrut turu, 20-21 Eylül Darende bisiklet kampı, 10-11 Ekim Hekimhan bisiklet kampı. Bununla birlikte hafta sonu Cumartesi günleri ilçe bisikletlerimizle ilçe turlarına devam ediyoruz.
Pazar günleri halk bisiklet turlarımız kısa geziler halinde devam edecek olup Perşembe akşamları kondisyon turlarımızla bisiklete yeni başlayan arkadaşlarımıza alıştırma turlarına da devam ediyoruz.
Bütün halkımızı çevre için, doğa için, spor için, sağlıklı bir yaşam için bisikleti seçin sloganımızla davet ediyoruz.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ULUSAL MALATYA BİSİKLET FESTİVALİ NEMRUT TURU AĞUSTOS’TA