15 Temmuz 2016 Cuma, 17:36
Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası yapılıyor
Malatya önümüzdeki günlerde önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. Kentte ilk kez düzenlenecek olan Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası kapsamında bir çok yabancı ülke sporcusu Malatya’ya gelecek. 
Uluslararası Tenis Federasyonu, Türkiye Tenis Federasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İntercourt Tenis Akademisi işbirliği ile Malatya’da 23-31 Temmuz tarihleri arasında ‘Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası’ düzenlenecek. 20’ye yakın yabancı ülkeden yaklaşık 55 tenis sporcusunun katılacağı turnuva Malatya’da da bir ilk olacak.
Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde de ilk ulusal tenis turnuvasının gerçekleştiren İntercourt Tenis Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar, “Yeni olmamıza rağmen Malatya’ya her zaman ilkleri getirmeye çalıştık. Bundan sonrada inşallah yüz akımızla bu organizasyondan da çıkarsak turnuvalara devam edeceğiz” diye konuştu.
10 bin dolarlı olacak olan Turnuvaya birçok yabancı ülkeden çok sayıda kadın tenisçinin katılacağını belirten Acar, 1 hafta sürecek olan turnuvaya tüm Malatyalıları davet ederek “Turnuvamıza destek olmaya ve sahip çıkmaya tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Uluslararası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvası yapılıyor