18 Şubat 2014 Salı, 14:09
ÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU SEÇİME GİDİYOR
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Büyükdaş, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 1 Mart’ta 2. Olağanüstü Genel Kurulunu yapacağını söyledi.
Büyükdaş, yeni dönemde de yönetimde yer almak istediğini ifade ederek, “Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla 1 Mart 2014 tarihinde 2. Olağanüstü Genel Kurulumuzu yapacağız. Yeni oluşacak olan yönetim kurulunda, Malatya’yı temsil etmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Yeni oluşacak olan yönetiminde arkadaşlarımızla birlikte çalışabilmek, görme engelli sporcularımızın önünü açabilmek, Malatya’ya Türkiye şampiyonalarını almak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
“GÖNÜLLÜ ÇALIŞACAK ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR”
Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü’nde gönüllü çalışacak antrenör ve antrenör yardımcılarına ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Büyükdaş, “Görme engelliler camiası olduğumuz için bir faaliyete gidebilmemiz açısından sporcularımızın refakatçiye ihtiyacı oluyor. Çocuğumuzun spor yapabilmelerini sağlayabilmek için, şampiyonanın yapılabileceği yere gitmesi en büyük faktördür. Bu anlamda refakatçi, antrenör ve gönüllü hocalara ihtiyacımız var. Şuanda spor kulübümüzde 3 gönüllü arkadaşımız çalışıyor. Ama daha fazla gönüllüye ihtiyacımız var. Bu anlamda da, özellikle gönüllü gençlerimizi kulübümüze destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU SEÇİME GİDİYOR