25 Ağustos 2015 Salı, 15:31
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR
 Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” devam ediyor. Bu kapsamda kursu başarı ile tamamlayan girişimcilere, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası verilecek. 
19 Ağustos 2015 tarihinde başlayan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile ilgili Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi devam ediyor. Gruplar halinde gerçekleştirilecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin ilk aşaması olan 30 girişimciye yönelik düzenlenen eğitim faaliyeti, Eğitimci Mehmet Yılmaz tarafından verilmektedir. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler, 30 bin TL hibe, 70 bin TL faizsiz kredi olmak üzere toplam da 100 bin TL destekten yararlanabileceklerdir” denildi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’ya yeni girişimcilerin kazandırılması noktasında KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne büyük önem verdiklerini ifade etti. Ayrıca, Battalgazi Belediyesi ile KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayan yaklaşık 30 girişimcinin kendi işini kurduğu belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR