15 Aralık 2017 Cuma, 18:40
Vali Kaban Yazıhan’da Sorunları Dinledi
 Malatya Valisi Ali Kaban, Yazıhan’da muhtarlar ve kurum yetkililer ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinledi. 
Vali Ali Kaban, Yazıhan ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda ilçenin sorunları müzakere edilerek sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı. Toplantıda Mahalle Muhtarları sorun, talep ve önerilerini iletirken toplantının sonunda ilgili daire müdürleri de muhtarların sorun ve taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Kaban yaptığı konuşmada, “Bugün verimli bir buluşma oldu, bütün muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, kanaat önderlerimize İl Kurum Müdürlerimize, İlçe Kurum Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Bu yaptığımız toplantı, sorunları yerinde görelim ve dinleyelim diye yaptığımız bir toplantı. Her zaman için kapımız açık, bu noktada sorun yok. Zaten gelip görüşen arkadaşlarımız bilir, sürekli görüşüyoruz. O anlamda da toplantıları beklemeye de gerek yok, her zaman bekleriz. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Toplantı sonunda Muhtarlar Vali Kaban’ı ilçelerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek böyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirmiş olmasından dolayı teşekkürlerini iletti.
Toplantıya Vali Kaban’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı İdris Akça, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, kurum ve kuruluş yetkilileri Mahalle Muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Vali Kaban Yazıhan’da Sorunları Dinledi