23 Eylül 2014 Salı, 09:18
VALİ VASİP ŞAHİN, BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN’A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU
 Valiler kararnamesi ile Malatya Valiliği görevinden İstanbul Valiliği’ne atanan Vasip Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette, Malatya konuşuldu. Vali Şahin’den memnun olduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hepimizin bildiği gibi ülkemizin gözbebeği olan İstanbul’a valimizin tayini çıktı. Biz kendisinden ziyadesiyle memnunuz. Bu zamana kadar Malatya’mızda görev yapan sayın valimizin yaptığı işler takdire şayandır. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Yolu açık olsun. İstanbul Valiliği görevinde kendisine üstün başarılar diliyorum” dedi.
Vali Vasip Şahin ise, Malatya’dan memnun bir şekilde ayrılacağını belirterek, “Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan çalışkan, becerikli kişiliğiyle, çalışkanlığıyla vatandaşlar tarafından takdir edilen bir başkanımız. Bende kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Gürkan, günün anısına Vali Şahin’e Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda açılan kurslarda yapılan bir tablo ve dokuma halı hediye etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
VALİ VASİP ŞAHİN, BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN’A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU