24 Eylül 2014 Çarşamba, 15:21
VALİ VASİP ŞAHİN’DEN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE VEDA ZİYARETİ
İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, 25 Eylül sabahı Malatya’dan ayrılmadan önce veda ziyaretlerini sürdürüyor. 
Bakanlar Kurulu'nca 15 Eylül 2014 tarihindeki kararla Malatya Valisi iken İstanbul Valiliğine atanan Vasip Şahin, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, İl müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Şahin, "2 yılı aşkın bir zaman Malatya'da görev yaptım. Her alanda güzel çalışmaları beraber yürüttük. Malatya'yı ve sizleri unutmam mümkün değil. Şahsıma uygun görülen yeni görevimi yapmak üzere İstanbul'a atandım. Burada geçirdiğim süre zarfında sizlerin çalışmalarından gayet memnundum. Çalışmalarınızla Malatya tarım ve hayvancılığını daha iyi noktalara getireceğinizden hiç şüphem yok. Sizlerden helallik alıp Malatya'dan ayrılmak istedim. Hepinize bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.
Ali Selvi ise, "Sayın Valimizin İstanbul'a atanması bizleri sevindirdiği kadar üzmüştür. Kendisiyle birlikte çalışmak bizler için gurur vericiydi. Çalışmalarımızda bize olan desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyor yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Vali Şahin, müdürlüğün tüm idarecileriyle vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
VALİ VASİP ŞAHİN’DEN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE VEDA ZİYARETİ