18 Eylül 2014 Perşembe, 17:21
VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ
 Malatya’dan tayinleri çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi. 
Bölge Trafik Müdürlüğündeki Emniyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal ile davetliler katıldılar.
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç Şebinkarahisar Kaymakamlığına, Vali Yardımcısı Mehmet Özel Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığına, Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici Van Vali Yardımcılığına, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut Yumurtalık Kaymakamlığına ve Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay Göle Kaymakamlığına atanmıştı.
Vali Vasip Şahin, tayini çıkan Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamlarına hizmetleri için teşekkür ederek, “Hizmetin en iyisini yapmaya çalıştılar. Ben Valiliğim, devletim ve Malatyalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Şahin, Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara hizmetleri anısına teşekkür plaketleri verdi.
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Mehmet Öz, “Malatyalılara hizmet edebilmişsek bunun onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın valimiz Vasip Şahin ile çalışmaktan her zaman mutluluk duyduk” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ