01 Haziran 2015 Pazartesi, 12:13
YALÇIN, ALİKANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
YALÇIN, ALİKANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN, seçime sayılı günler kala dernek, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Yaklaşan 7 haziran seçimleri münasebetiyle sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden YALÇIN, Malatya'da temsil ettiği bilinç ve değerler açısından önemsediği Alikanlıların temsilini sağlayan Malatya Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek desteklerini istedi.

YALÇIN burada yaptığı konuşmasında, "Hem meslektaşım olması hasebiyle yıllarını, emeğini bu topluma veren, sadece kendi mensubiyetinde değil tüm Malatya'ya ciddi manada emek ve katkı veren, hekime erişimin zor olduğu günlerde en rahat erişebilirliği sağlayan değerli ağabeyim Dr. Zeynel Kayan'ı ziyaret ettik. Ben şahsımda kendisine, yönetim kurulu üyelerine ve bugüne kadar topluma değer açısından göstermiş oldukları faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak demokrasiyi, seçimi önemsediklerini belirten Başkan Kayan,bu çerçevede yapılan faaliyetleri desteklediklerini, YALÇIN'ın ziyaretinin demokrasiye katkıda bulunduğu için kendileri açısından önemli olduğunu belirtti.

Kayan, YALÇIN'ın ziyareti ve adaylığı hususunda görüş ve temennilerini "Daha öncede sevdiğim, tanıdığım Ali Yalçın beyin çalışmalarını dikkatle izliyorum. Demokrasinin Malatya'da gelişmesi için biz de desteğimizi sunacağız. Tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" sözleriyle ifade etti.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YALÇIN, ALİKANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ