05 Şubat 2015 Perşembe, 14:35
YARIŞI SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ

44 Malatyaspor'un Asbaşkanı Cemal Aktaş, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u yenerek, şampiyonluk yarışını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Aktaş, Malatya Yeşilyurtspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, iyi gidişlerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta her geçen gün şampiyonluk yarışının kızıştığına dikkat çeken Aktaş, "Her maç artık final niteliği taşıyor. Biz her maçımıza final gözüyle bakıyor ve o şekilde mücadele ediyoruz. Haftalar ilerledikçe zirvede de işler kızışmaya başladı. Bizde bu yarışı sonuna kadar sürdürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

"ZORLU BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ"

Ligin 17. haftasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Aktaş, "Pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu deplasmandan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Şehit Kamil Belediyespor karşısında istediğimizi alıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aktaş, Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın ardından üst üste zorlu müsabakalara çıkacaklarını da sözlerine ekledi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YARIŞI SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ