07 Kasım 2014 Cuma, 10:57
YASİR ÇELİK, TEKVANDO ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE 3. OLDU
YASİR ÇELİK, TEKVANDO ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE 3. OLDU
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün sporcusu Yasir Çelik, Bursa'da yapılan Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda +87 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. 
Malatya Büyükşehir Belediyespor'u temsilen şampiyonaya katılan Yasir Çelik, şampiyonada 4 maç kazandı. 4. maçını sakatlanmasına rağmen tamamlayan Çelik, +87 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Genç, Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda +87 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Yasir Çelik'i tebrik etti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman'ın destekleriyle büyük başarılar kazanmaya devam ettiklerini dile getiren Genç, ilerleyen süreçte başarıların gelmeye devam edeceğini belirtti.
Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda +87 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Yasir Çelik ise, buruk bir sevinç yaşadığını söyledi.
Daha iyi bir derece elde edebileceğini ifade eden Çelik, "Şampiyonada 4 maç kazandım. 5. maçı da sakatlandığım için bırakmak zorunda kaldım. Güzel ama buruk bir sevinç yaşıyorum" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YASİR ÇELİK, TEKVANDO ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE 3. OLDU