21 Ocak 2014 Salı, 16:29
YENİ DEVLET HASTANESİ SEFERLERİ BAŞLATILDI
OTOBÜSLER HASTANE İÇİNE KADAR GİRİYOR ,Yeni belediye otobüsleri, Malatya Devlet Hastanesi’ne sefer düzenlenmeye başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, “Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a gelen talepler doğrultusunda, Başkanımız hastane güzergahlarında yeni seferler düzenlememiz talimatlarını vermişti. Bizler de başkanımızın talimatlarıyla Yeni Devlet Hastanesi güzergahı üzerinde çalışmaya başladık. Hastane yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde hastane içerisine girebilecek bir sefer güzergahı düzenledik. Öncelikli amacımız hastane içerisindeki vatandaşlarımızın otobüse daha yakın bir yerden binebilmesini sağlamaktır” dedi.
Alıcı, düzenledikleri yeni seferlerin güzergâhları konusunda yaptığı açıklamada, “Hat numarası 1A olan ve Kapalı Çarşı karşısında bulunan Merkez İstasyon durağından kalkış yapacak olan araçlarımızdan biri İnönü Caddesi güzergahını takip ederek Yeni Devlet Hastanesi’nin içine uğradıktan sonra acilin önünden geçip hastanenin arkasından Yeşiltepe yoluna çıkacak, buradan da Beydağı Devlet Hastanesi’ndeki yolcuları da alıp merkeze dönecektir. Bir diğer güzergahımız ise hat numarası 9A olan ve Malatya Devlet Hastanesinden başlayıp İpek Caddesinden geçip, Hasanbey Caddesi’ni takip ederek Beydağı Devlet Hastanesi’ne gidecek, buradan da Yeni Devlet Hastanesi’ne uğradıktan sonra aynı güzergahtan geri dönerek seferini tamamlayacaktır” şeklinde konuştu.
Hasan Alıcı, “Bu çerçevede hasta ve hasta yakınlarının mağdur olmamaları için araçlarımızı hastanelerimizin kapısında ya da içerisinde de dolaştırarak vatandaşlarımızın otobüslerimize daha kolay erişebilmelerini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ DEVLET HASTANESİ SEFERLERİ BAŞLATILDI