17 Ağustos 2014 Pazar, 11:43
YENİ MALATYASPOR: 0 - ŞANLIURFASPOR: 1
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Büyük Ankara Kupası karşılaşmasında PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu. 
TÜTAP Şekerspor tarafından Merhum Selçuk Yula ve Coşkun Özarı anısına düzenlenen 'Büyük Ankara Kupası 1' turnuvası kapsamında Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor, Polatlı Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Özgüç Türkalp, Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşma öncesi, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk futbolunun duayen ismi ve Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Yeni Malatyaspor, Vedat Kapurtu, Mustafa Tuna Kaya, Ferit Cömert, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Eren Görür, Ali Sakal, Onur Acar, Hüseyin Kar, İrfan Başaran ve Coşkun Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.
Şanlıurfaspor ise Fevzi Elmas, Maryus Nikola, Volkan Okumak, Youssef Yeşilmen, Şenol Akın, Serdar Özbayraktar, Hüsnü Başkurt, Onur Kolay, Ekrem Dağ, Veli Kızılkaya ve Hüseyin Tok on biri ile sahadaki yerini aldı.
Şanlıurfaspor, karşılaşmanın 2. dakikasında Volkan Okumak'ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazanarak, adını finale yazdırdı. Şanlıurfaspor, finalde Galatasaray 21 Yaş Altı Takımı'nı, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu 6-4 yenen TÜTAP Şekerspor ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise, yarın Galatasaray 21 yaş altı takımı ile 3.'lük 4.'lük maçına çıkacak.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR: 0 - ŞANLIURFASPOR: 1