25 Haziran 2014 Çarşamba, 15:22
YENİ MALATYASPOR BEYAZ GRUP'TA MÜCADELE EDECEK
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, beşinci sezonunu yaşayacağı 2. ligde yine beyaz gruba düştü. 
2014-2015 sezonu Spor Toto 2. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Spor Toto 2. Lig'de 4 sezon mücadele eden ve beşinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor, bir kez daha beyaz gruba düştü.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor'un yanı sıra 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bayrampaşa, Fatih Karagümrükspor, Fethiyespor, Hacettepespor, İskenderun Demir Çelikspor, Kartalspor, Keçiörengücü, Konya Anadolu Selçukluspor, Menemen Belediyespor, Ofspor, Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Tokatspor, Turgutluspor ve Ümraniyespor takımları mücadele edecek.
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, zorlu bir grupta bulunduklarını ifade ederek, sahadaki mücadeleyle zoru, kolaya çevireceklerini söyledi.
Gevrek, beyaz grup ile kırmızı gruptaki güç dengesinin aynı olmadığını kaydederek, "PTT 1. Lig'den düşen 4 takımın üçü ile aynı gruptayız. Bizim de gücümüz ortada. Yeni Malatyaspor'un bu gruptan şampiyon olarak çıkacağına inanıyorum" dedi.
Hedefleri olan bir takım olduklarını belirten Gevrek, "Bizim için Beyaz ya da Kırmızı grup bir şey ifade etmiyor. Hangi grup veya hangi takım çıkarsa çıksın önemli değil. Biz hedefleri olan bir kulübüz. O doğrultuda yolumuza bakacağız. Beyaz grupta güçlü ekipler var. Bizim için zor ya da kolay takım yoktur. Sonuçta maçlar sahada oynanacak. Rakip kim olursa olsun bizim için fark etmez. Göztepe, Altay ve Hatayspor da güçlü yatırımlar yapmış kulüpler. Kırmızı grupta kendi arasında güçlü bir gruptur. O yüzden biz sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR BEYAZ GRUP'TA MÜCADELE EDECEK