12 Haziran 2015 Cuma, 17:29
YENİ MALATYASPOR ELVİR BALİÇ İLE GÖRÜŞÜYOR
YENİ MALATYASPOR ELVİR BALİÇ İLE GÖRÜŞÜYOR

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un bir dönem Türkiye'de futbol oynayan Elvir Baliç ile görüştüğü iddia edildi.

PTT 1.Lige yükselen Yeni Malatyaspor'da yönetim, Feyyaz Uçar ile anlaşma sağlayamayınca teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda görüştükleri teknik direktörlerin isimlerini sır gibi saklayan yönetimin, Elvir Baliç ile yakın temasta olduğu öğrenildi.

Bir dönem Bursaspor, Fenerbahçe, Real Madrid ve Galatasaray'da futbol oynayan ve şuanda da Bosna Hersek milli takımında yardımcı antrenörlük yapan Elvir Baliç'in adı Yeni Malatyaspor ile anılmaya başladı.

Bu sezon 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren Yeni Malatyaspor'da Feyyaz Uçar'ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları hız verildi. Gelecek sezon Süper Lig'i hedeflediklerini belirten başkan Adil Gevrek, teknik direktör sorunun kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Gevrek, "Şehrimizin desteği ile takımımızı Süper Lige taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak istiyoruz. Bu konuda çok titiz davranıyoruz. adaylarımız arasında Real Madrid forması giymiş, Bosna Hersek milli takımında antrenörlük yapmış Elvir Baliç'de bulunuyor. En kısa sürede hoca sorunun çözeceğimize inanıyorum" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR ELVİR BALİÇ İLE GÖRÜŞÜYOR