04 Ağustos 2016 Perşembe, 16:51
Yeni Malatyaspor hazırlık maçlarında kayıpsız gidiyor
Yeni Malatyaspor hazırlık maçlarında kayıpsız gidiyor
 Kamp çalışmalarını sürdürdüğü Bolu’da 3 hazırlık maçı oynayan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda aldığı sonuçlarla yeni sezon öncesi hazır bir görüntü ortaya koyuyor. 
Transfer döneminde kadrosunu 13 yeni isimle güçlendiren sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
Bolu kampında 3 hazırlık maçı yapan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik alarak, taraftarını memnun etti.

3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik
Sarı-kırmızılılar kamptaki ilk hazırlık maçını Süper Lig ekibi Adanaspor ile oynadı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Malatya ekibi müsabakayı yeni transferi Eren Tozlu’nun attığı golle 1-0 kazandı.
İkinci hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, iyi futboluna rağmen rakibiyle yenişemedi ve müsabaka 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
Bolu’daki üçüncü hazırlık müsabakasında PTT 1. Lig’in yeni ekibi Bandırmaspor ile karşılaşan sarı- kırmızılı ekip, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı Eren Tozlu ve Ferhat Canlı’nın kaydettiği gollerle 2-1 kazanmasını bildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor hazırlık maçlarında kayıpsız gidiyor