05 Ağustos 2014 Salı, 10:38
YENİ MALATYASPOR KAMPINDA BÜYÜK ŞOK
YENİ MALATYASPOR KAMPINDA BÜYÜK ŞOK
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Bolu'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarında büyük şok yaşıyor. 
Teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde günde çift antrenmanla hazırlıklarını gerçekleştiren sarı-kırmızılı takımda tempo her geçen gün artıyor. Teknik ve taktik olarak kafasındaki düşünceleri futbolculara aktaran tecrübeli teknik adam, adeta futbolcuların pestilini çıkartıyor.
Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda, Onur Tuncer ve Onur Kalafat'ın yaşadığı sakatlık moralleri bozdu. Adana Demirspor’dan transfer edilen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Tuncer’in kasıktan yaşadığı sakatlıktan dolayı şuanda Ankara’da olduğu ve 2 gün sürecek olan tedavinin ardından kampa katılacağı öğrenildi. 29 yaşındaki defans oyuncusu Onur Kalafat’ın ise üst adalesinde geçirdiği sakatlık sonrasında 2 gün dinlendirileceği kaydedildi.
Yeni Malatyaspor’un 6 Ağustos’ta Keçiörengücü ile oynayacağı ilk hazırlık maçında Onur Tuncer ve Onur Kalafat’ın oynayamayacağı açıklandı.

FORVET ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
Öte yandan Yeni Malatyaspor, transferdeki santrfor arayışını sürdürüyor. İstediği golcü oyuncunun mutlaka alınmasını isteyen teknik patron Uğur’un bu yönde yönetime rapor verdiği belirtildi. Her seferinde forvet ve santrfor oyuncularının birbirinden ayrı olduğunu dile getiren Uğur, "Forvet oyuncusu kanatlarda da görev alma özelliğine sahipken, santrfor oyuncusunun ise golcü özelliğine sahip" demesi Malatyasporlu taraftarları şimdiden heyecanlandırmaya başladı.
Kamp döneminde oynanacak olan hazırlık maçlarında eksik görülen mevkilere transfer yapılacağı da gelen haberler arasında.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR KAMPINDA BÜYÜK ŞOK