04 Aralık 2019 Çarşamba, 10:41
Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü Maçının Ardından
Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü Maçının Ardından
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu 1. maçında Yeni Malatyaspor, evinde ağırladığı Keçiörengücü’nü 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
3 maçlık cezası sonrası takımın başında karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Sergen Yalçın, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi bir kadro ile müsabakada mücadele ettiklerini söyledi. Bu tür maçların zor geçtiğini ifade eden Yalçın, karşılaşmanın güzel bir müsabaka olduğunu ve seyir zevki güzel bir mücadele olduğunu belirtti.
Rövanş maçında turu atlayan taraf olmak istediklerini de dile getiren Yalçın, “Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, karşılaşmanın devamı istediğimiz şekilde olmasını istiyoruz” dedi.
Bugünkü kupa maçına ligde oynadıkları kadro ile çıktıklarını da söyleyen Sergen Yalçın, “Kadromuz revizyon kadrosu değildi. Bugün oynayan oyuncular ligde de birçok maçta oynadılar. Bugünkü çıktığımız kadro normal lig kadrosu, yedek kadro değildi. Sadece biraz daha az süre alan 5-6 oyuncumuz vardı” şeklinde konuştu.
Süper Lig'de hafta sonu oynayacakları Sivaspor karşılaşmasına da değinen Yalçın, “Hafta sonu zor bir müsabaka oynayacağız. Sivasspor, gerekten bulunduğu yeri güçlü oyunu ile hak eden bir takım. Şuanda iyi oyuncuları var psikolojik olarak çok iyiler. Bizde kendi sahamızda mutlaka kazanmak istiyoruz, kazanmak için oynayacağız ona göre bir oyun anlayışımız olacak.  
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü Maçının Ardından