13 Mart 2015 Cuma, 18:31
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek:

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligin kalan haftalarında iyi futbolun değil, sonucun önemli olduğunu söyledi.

Gevrek, maç sonunda yaptığı açıklamada, "İlk yarı kötüydük ama ikinci yarıda iyi bir futbolla galip gelmesini bildik. Teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bizim için önemli bir galibiyetti. 8 maçımız kaldı ve bu 8 maçın 4'ünü sahamızda oynayacağız. İçerideki maçlarımızın hepsini kazanmamız lazım. İçeride kazanırken, deplasmandan da puanlar getirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

 

"Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz"

Final haftalarını en iyi şekilde geçmek istediklerini dile getiren Gevrek, "Hacettepespor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Final haftalarına girdik ve bu iyi bir başlangıç oldu. İnşallah bundan sonra devamını getirir, galibiyet serisi yakalar ve sezon sonunda şampiyon oluruz. Önemli olan burada galip gelmekti. İlk yarıda biraz tutuktuk ama takımımız ikinci yarıda çok iyiydi. İkinci yarıda oynanan futboldan memnun kaldık. Bundan sonraki süreçte iyi futbol değil, sonuç önemli" dedi/FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek: