16 Şubat 2015 Pazartesi, 13:44
YENİ MALATYASPOR SERİYİ BOZDU

Yeni Malatyaspor, Manisa ekibi Turgutluspor karşısında ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz'da Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor ile 8. kez karşı karşıya geldi. Bundan önceki 7 karşılaşmada galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, Şanlıurfa'da rakibini 3-1 yenerek, şeytanın bacağını kırmış oldu.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor, 8. kez karşı karşıya geldi. 8 Karşılaşma'nın 5'ini Manisa ekibi kazanırken, Yeni Malatyaspor 1 karşılaşmada mutlu sona ulaştı. 2 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.

İki takım ligde ilk olarak 2011-2012 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun 3. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-0 kazandı. Aynı sezonun 20. haftasında Manisa'da oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere bitti.

İki takım daha sonra 2011-2012 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 17. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Aynı sezonun 34. haftasında Turgutluspor deplasmanında oynanan karşılaşma ise 3-3 berabere sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor 2013-2014 sezonunda da anı grupta yer aldı. Sezonun 8. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Aynı sezonun 25. haftasında Manisa'da oynanan karşılaşma Turgutluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İki takım bu sezonda aynı grupta mücadele ediyor. Ligin ilk yarısında Manisa'da oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi Turgutluspor 3-2 kazandı. 25. haftada Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR SERİYİ BOZDU