17 Temmuz 2014 Perşembe, 11:39
YENİ MALATYASPOR TRANSFERDE ATAĞA GEÇTİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, transferde atağa geçti. 
İkinci etap kamp çalışmalarına kadar transferi tamamlamak isteyen sarı-kırmızılı takım, iç transferde sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar'ın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan stoper Ferit Cömert ve sağ bek Onur Kalafat, Adana Demirspor'dan orta saha oyuncusu Onur Tuncer ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Hüseyin Kar, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'a gelmişti. Kulüple sözleşmesi devam eden tecrübeli futbolcu, 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Profesyonel futbol hayatına Dardanelspor'da başlayan ve stoper mevkiinde forma giyen 1983 doğumlu Ferit Cömert, Gaziantepspor'un alt yapısında, Gaskispor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un formalarını giydi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen 1984 doğumlu Onur Kalafat ise sağ bekte oynuyor. Futbola, Tedaşspor alt yapısında başlayan Onur Kalafat, daha sonra Samsunspor alt yapısında oynadı. 2005 yılında Samsunspor'da profesyonel olan tecrübeli futbolcu, Marmaris Belediyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi.
Yeni Malatyaspor'un, Adana Demirspor'dan transfer ettiği 1984 doğumlu orta saha oyuncusu Onur Tuncer ise futbola, Antalyaspor alt yapısında başladı. Daha sonra İstanbulspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu, ardından Fenerbahçe'nin alt yapısına transfer oldu. 2004-2005 sezonunda PTT 1. Lig'de şampiyon olan Sivasspor'un kadrosunda yer alan Onur Tuncer; Bucaspor, Orduspor ve Adana Demirspor'un formalarını giydi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR TRANSFERDE ATAĞA GEÇTİ