01 Eylül 2016 Perşembe, 17:16
Yeni Malatyaspor’da 4 günlük izin sona erdi
TFF 1. Lig’in ilk 2 haftasında topladığı 6 puanla lige iyi bir başlangıç yapan Yeni Malatyaspor’da milli maç arası izinleri yarın sona eriyor. 
Sahasında oynadığı maçta Samsunspor’u 1-0 mağlup ederek, bu sezon şampiyonluk için iddialı olduğunu ortaya koyan sarı-kırmızılılar, Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak Denizlispor müsabakasının hazırlıklarına başlayacak. Denizlispor maçı hazırlıklarına milli takımdan dönen Nijeryalı Azubuike de katılacak.
Öte yandan Yeni Malatyaspor 2016-2017 TFF 1. Lig futbol sezonunda mücadele edecek 25 kişilik futbolcu listesini Türkiye Futbol Federasyonu’na sundu.
Sarı-kırmızılı takımın 25 kişilik kadrosunda altyapıdan da 6 futbolcu bulunuyor. Bu oyuncular Furkan Pekşen, Furkan Yiğit, Hakan Bezci, Fatih Gürden, Zülfü Saf ve Ömer Faruk Güleç.

Erkan ve Ertaç rekabeti kızıştıracak
Yeni Malatyaspor transferin son gününde kadrosuna eski oyuncuları Erkan Sekman ve kaleci Ertaç Özbir’i de dahil ederek, takım içi rekabeti daha da yukarılara taşıdı.
Sağ bekte Caner’in alternatifi olarak Erkan ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, kaledeki rekabeti arttırmak için ise geçen sezon oynadığı maçlarda taraftarın beğenisini kazanan Ertaç ile sözleşme yeniledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor’da 4 günlük izin sona erdi