29 Kasım 2016 Salı, 15:40
Yeni Malatyaspor’da Azubuike ve Sadık Göztepe maçında yok
Yeni Malatyaspor’da Azubuike ve Sadık Göztepe maçında yok
Yeni Malatyaspor’da Azubuike ve Sadık, Giresunspor ile oynanan maçta gördükleri kartlardan dolayı cezalı durumuna düştüler. 
TFF 1. Lig’de 12. haftayı lider kapatan Yeni Malatyaspor’da son haftalarda baş gösteren kart cezalısı durumuna düşme alışkanlığı Giresunspor ile oynanan maçta da devam etti. Daha önceki haftalarda Ahmet Burak Solakel, Michall Pereira, Sedat Ağçay ve Caner Arıcı kart cezalısı durumuna düştükleri için takımlarını yalnız bırakmışlardı.
Bu futbolculardan Ahmet Burak Solakel ve Caner Arıcı kırmızı kart, Michall Pereira ve Caner Arıcı ise sarı kart cezalısı oldukları için oynayamamışlardı. Yeni Malatyaspor’da baş gösteren kart cezalısı durumuna düşme alışkanlığı Giresunspor maçında da devam etti.

Sadık ve Azubuike Göztepe maçında yok
Karşılaşmanın 44. dakikasında defans oyuncusu Sadık Çiftpınar rakibine sert girince hakem Volkan Bayarslan’dan direkt kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Maçın 85. dakikasında ise bu kez Azubuike rakibine yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü ve sarı kart cezalısı durumuna düştü.
Yeni Malatyaspor’da takımın iki önemli ismi Sadık Çiftpınar ve Azubuike zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan Göztepe ile oynanacak 13. hafta karşılaşmasında cezalı oldukları için forma giyemeyecekler.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor’da Azubuike ve Sadık Göztepe maçında yok