17 Şubat 2015 Salı, 18:41
Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Ersin Veli:

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Ersin Veli, iyi gidişi sürdürüp, sezon sonunda taraftarlarını sevindirmek istediklerini söyledi.

Tugutluspor maçında Koray Şanlı ve Mehmet Enes Sığırcı’nın kart cezası nedeniyle Turgutluspor karşılaşmasında ilk 11’de forma şansı bulan defans oyuncusu Ersin Veli, havalarını kaybetmeden her maça final gözüyle bakmaları gerektiğini ifade etti.

Ersin, Turgutluspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için önemli bir maçtı. Kırılma maçlarından bir tanesiydi. Bence bu zinciri aştık. Lider ile aramızda 1 puan kaldı. 2 hafta sonra Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Ama bizim için şuanda önemli olan 1461 Trabzon maçı. Bu maçı da alıp havamızı kaybetmemiz gerekiyor. İnşallah iyi mücadele edip, 3 puan ile taraftarımızı sevindiririz” dedi.

Sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamak istediklerini dile getiren Veli, "Takımda sadece ben değil, tüm arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İdmanlarda en üst düzeyde çalışıyoruz. Hocam görev verdiği zaman, hem takımımıza hem de taraftarlarımıza layık bir şekilde görevimi yapacağım. Benim için önemli olan ligin sonunda Şampiyonluğa ulaşmak. İnşallah sezon sonunda taraftarlarımızı sevindiririz” şeklinde konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Ersin Veli: