23 Şubat 2015 Pazartesi, 13:45
Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Emrah Kol:

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Emrah Kol, 1461 Trabzon maçında takımına galibiyeti getiren golleri attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, bundan sonraki süreçte de gol atmaya devam edeceğini söyledi.

1461 Trabzon maçında arkadaşlarını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik eden golcü oyuncu, "1461 Trabzon maçında 2 gol bize nasip oldu. İnşallah bundan sonrada böyle devam ederiz. Zaten artık maça final olarak bakıyoruz. İnşallah bu şehre şampiyonluğu getiririz" dedi.

Kol, takımda oynayan ya da oynamayan bütün futbolcuların kendilerini hazır tuttuklarını kaydederek, "Biz iyi bir takımız. Oynayan, oynamayan bütün futbolcular kendilerini hazır tutmak zorunda. Bizde böyle yapıyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. Herkese şans gelebiliyor. Bizde elimize geçen bu şansı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"TRABZON'NDAN TEPKİ ALDIM"

1461 Trabzon'a attığı 2 golden sonra tepki aldığını belirten Emrah Kol, "Attığım goller sonrası Trabzonlu olduğum için tepki aldım. Amma Allah'a şükür, zorlu deplasmandan istediğimiz aldık. Gol atmakta bize nasip oldu. Onun için mutluyum" diye konuştu.

Kol, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydederek, "Her maça final gözüyle bakıyoruz. Hedefe ulaşmak için galibiyet serisi yakalamalıyız. Bu anlamda da Ümraniyespor maçı bizim için büyük önem taşıyor. İnşallah Ümraniyespor maçından 3 puanla ayrılıp, Tarsus İdman Yurdu maçına da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bu 2 karşılaşmanın ardından bay haftasına gireceğiz. Bu arayı da iyi değerlendirip, diğer maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

 

"TAKIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

Golcü futbolcu, kendisine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını kaydederek, takıma bundan sonraki süreçte daha fazla katkı sağlamak istediğini belirtti.

1461 Trabzon maçında takımına galibiyeti getiren golleri attığı için mutlu olduğunu dile getiren Kol, "Takımda kimin gol attığı çok önemli değil. Önemli olan 3 puanla ayrılmak. Bu anlamda bütün oyuncu arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. 1461 Trabzon maçında da bana gol atmak nasip oldu. Bundan sonrada gollerime devam edip, takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Emrah Kol: