08 Haziran 2015 Pazartesi, 19:00
YENİ MALATYASPOR'UN KADERİ BELLİ OLUYOR
YENİ MALATYASPOR'UN KADERİ BELLİ OLUYOR

PTT 1. Ligi'ne 6 yıl sonra Yeni Malatyaspor olarak dönen sarı kırmızılı takımın kaderi bu hafta içerisinde belli olacak.

Malatya futbolunun tek profesyonel takımı olarak 6 yıl aradan sonra şehrin hem şampiyonluk hem de bir üst lige özlemine son veren Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanlığı için 2 isim adaylıklarını resmen açıkladı.

Yeni Malatyaspor'u bu sezon şampiyonluğa ulaştıran mevcut başkan Adil Gevrek, yeniden göreve devam etme kararı alırken, yeni sezonla ilgili çalışmalarına da ara vermeden başladı.Yönetime girecek olan yeni isimleri belirleyen Gevrek, yeni sezon için bütçe oluşturma çalışmalarını da hızlandırdı.

Ayrıca, Malatyalı iş adamı Mehmet Akman'da sarı kırmızılı takımın başına geçmek için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptı. Bir dönem Süper Lig ekibi Eskişehirspor'un kulüp ikinci başkanlığı görevini Akman, tecrübesini Yeni Malatyaspor için kullanmak istediğini kaydederek, takım için açıklanan tahmini bütçenin yetersiz olduğunu, şampiyonluk için en az 30 milyon TL bütçenin olması gerektiğini ve göreve talip olduklarını açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın bu hafta içerisinde kararını açıklayarak, Yeni Malatyaspor yönetimine kimin aday olacağını açıklaması bekleniyor./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR'UN KADERİ BELLİ OLUYOR