08 Aralık 2014 Pazartesi, 14:16
YENİ MALATYASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA UĞUR:
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Bayrampaşa karşısında kaybettikleri 2 puanın kendilerine yakışmadığını ifade ederek, "İlerleyen haftalarda bu takımı hem mental olarak hem de skor olarak üstlere çıkaracağız" dedi. 
Bayrampaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Bu tür puanlar kaybetmek bizim takımımıza yakışmıyor. Bizim hedefimiz Bayrampaşa'dan 3 puan alarak, liderliğimizi devam ettirmekti. Ama bir kural var, yenemiyorsan da yenilmemek önemli. İlerleyen haftalarda bu takımı hem mental olarak hem de skor olarak üstlere çıkaracağız. Bu puan kaybını telafi ederek, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ OLAN SEZON SONUNU LİDER TAMAMLAMAK"
Uğur, rakiplerin durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini kaydederek, sezonu lider tamamlayıp, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.
Kaybettikleri liderliği geri alacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Rakiplerimizin ne yaptığı bizi pek ilgilendirmiyor. Bu hafta liderliği kaybettik fakat ilerleyen haftalarda tekrar alırız. Bu sezonun sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ MALATYASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA UĞUR: