01 Temmuz 2014 Salı, 16:30
"YENİ SEZONDA YENİ MALATYASPOR'DA OLMAYACAĞIM"
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, sezon sonunda sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, yeni sezonda Yeni Malatyaspor'da olmayacağını söyledi. 
Gelecek sezon sarı-kırmızılı yönetimin de kadroda düşünmediği tecrübeli orta saha oyuncusu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.
Antalya’da milli futbolcu ve yakın arkadaşı olan Arda Turan ile ailesiyle birlikte tatil yapan Fahri Tatan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden bu sene Yeni Malatyaspor forması giymek istemediğini ifade etti.
Tecrübeli futbolcu, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında, "Bu yıl Yeni Malatyaspor’da olmayacağım. Beni seven ve destek veren bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya’yı çok sevdim. Malatya’nın yeri bende çok farklıdır. Yeni sezonda Yeni Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Umarım istedikleri olur. Oradaki bütün arkadaşlarımın Allah yardımcıları olsun. 3 önemli sakatlık geçirdim. Böylesine önemli sakatlıklar geçirmeme rağmen göstermiş olduğum performansın kötü olmadığını düşünüyorum. Bunu maçlarımızı izleyen herkes bilir" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"YENİ SEZONDA YENİ MALATYASPOR'DA OLMAYACAĞIM"