25 Eylül 2014 Perşembe, 18:42
YENİ VALİ SÜLEYMAN GÖREVE BAŞLADI
YENİ VALİ SÜLEYMAN GÖREVE BAŞLADI
 Malatya’nın yeni Valisi Süleyman Kamçı, kente gelerek göreve başladı. Valilik binasında karşılanan vali Kamçı, protokol üyelerini geçerek önce kaldırımda bekleyen vatandaşlarla tokalaştı. 
Valililer kararnamesi ile Vali Vasip Şahin’in İstanbul Valiliği’ne atanması ile Merkez Valisi Süleyman Kamçı Malatya Valiliğine atanmıştı. Vali Süleyman Kamçı’nın kente gelemsi nedeniyle karşılama töreni Valilik binasının önünde yapıldı. Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutan Vekili, İlçe Kaymakamları, Valilik bünyesindeki birim müdürleri Vali Kamçı’yı karşılamak için Valilik önünde sıra oluşturdular.
Vali Süleyman Kamçı, valilik önüne geldiğinde makam aracından inerek kendisini bekleyen protokole değil, kaldırımda bekleyen vatandaşların yanına giderek tokalaştı. Vali Kamçı, “Allah’a şükür sizlerle beraber buluştuk. Bundan daha iyisi can sağlığı demi” dedi.
Vali Kamçı, daha sonra kendisini bekleyen protokol sırasına giderek tek tek tokalaşarak tanıştı.
Karşılamanın ardından makamına geçen Vali Süleyman Kamçı burada basın mensuplarına ilk açıklamasını yaptı.
Vali Süleyman Kamçı, “Burada el birliği ile birlikte sivil toplum örgütleriyle siyasi partilerimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve çalışma arkadaşlarımla mülki idare başta olmak üzere güzel hizmetler yapmaya, Malatya’ya layık olmaya çalışacağız. Malatya güzel bir şehir, ben bundan aşağı-yukarı 15-20 yıl önce bu yörede 5 yıl vali yardımcılığı ve valilik görevlerinde bulundum. Dolayısıyla bu bölgeyi bilen birisiyim. Daha önceki valilik yaptığım şehirden de (Gaziantep) buraya 3 kez gidip gelmiştim. Malatya'ya yabancı değilim. Malatya bildiğim, tanıdığım, Türkiye'mizin, ülkemizin her yöresi olduğu gibi güzel şehirlerinden birisi. İnşallah Malatya'ya layık olarak burada güzel hizmetlere imza atarız, güzel hizmetler yaparız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YENİ VALİ SÜLEYMAN GÖREVE BAŞLADI