22 Ocak 2014 Çarşamba, 18:04
YEŞİLYURT, FAHRİ KAYAHAN İLE AYNI HİZMETİ ALACAK
YEŞİLYURT, FAHRİ KAYAHAN İLE AYNI HİZMETİ ALACAK
 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Siz bana sahip çıkın, bende size sahip çıkayım. Fahri Kayahan bölgesinin aldığı hizmetleri sizde alacaksınız” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, beraberinde CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve partililer ile birlikte aday olduğu Yeşilyurt İlçesi’nin Ortaköy Sarsı Mezrası ve Aşağıköy’ü ziyaret etti.
Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği Porgalı ve CHP heyeti için köy muhtarı ve köydeki vatandaşlar büyük bir kahvaltı sofrası kurdu. Köylüler ile kahvaltı yapan Porgalı, sohbet edip sıkıntıları da dinledi.
Kahvaltının ardından Porgalı, kendisine eşlik eden CHP heyeti ve bazı köylüler ile köyü gezerek vatandaşlarla sohbet edip, yerel seçimlerde destek istedi.
Porgalı ve beraberindekiler daha sonra eski adı Porga olan Yeşilyurt’un Aşağıköyü’nü ziyaret etti. Köyün girişinde vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Porgalı için kurban kesildi.
Vatandaşlar ile sohbet eden Porgalı, “Sizin içinizden biriyim. Siz Porga’da oturuyorsunuz ama soyadınız Porgalı değil, benim soyadım da Porgalı” diyerek espri yaptı.
Yerel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Porgalı, “Siz Yeşilyurt’a sahip çıkmazsanız, kim sahip çıkacak? Sizler bana sahip çıkın, bende size sahip çıkayım. Buralarda gerekeni yapacağım” şeklinde konuştu.
Porgalı, köyden ayrılırken de kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından uğurlanırken, köylüler ile de fotoğraf çektirdi.
Hulisi Porgalı, köyden ayrılacağı esnada vatandaşlara, “Fahri Kayahan nasıl ise sizlerde aynı hizmeti alacaksınız. Güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YEŞİLYURT, FAHRİ KAYAHAN İLE AYNI HİZMETİ ALACAK