23 Temmuz 2015 Perşembe, 13:55
YEŞİLYURTSPOR BİRİNCİ LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK
YEŞİLYURTSPOR BİRİNCİ LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK

Yeşilyurtspor Satranç Takımı, birinci lige çıkabilmek için Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Malatya Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda birinci olan Yeşilyurtspor Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına katılma hakkını elde etmişti. 25-31 Temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına 8 sporcu ile katılacak olan Yeşilyurtspor, burada ilk 6 içerisinde yer alarak, birinci lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Yeşilyurtspor Satranç Takımı'nın Malatya Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına katılma hakkını kazandığını anlattı.

Konya'da yapılacak olan şampiyonaya 8 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Toy, 81 ilden katılacak olan kulüpler arasından ilk 6'ya girerek, birinci lige çıkmak istediklerini kaydetti.

Toy, şampiyonada derece yapacaklarına inandıklarını belirterek, "Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 25-31 Temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılacak. Bu şampiyonada oldukça iddialıyız. Ben, derece yaparak döneceğimize inanıyorum" dedi.

Şampiyonada ilk 6 arasında yer almaları halinde birinci lige çıkacaklarını kaydeden Toy, 8 ila 15. sırada yer alan takımların ise gelecek yıl Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına doğrudan katılacağını ifade etti.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YEŞİLYURTSPOR BİRİNCİ LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK