27 Mart 2015 Cuma, 17:50
YEŞİLYURTSPOR KENDİ KADERİNİ BELİRLEYECEK

Malatya Yeşilyurtspor, Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını Yeşiltepe Stadı'nda yaptığı son çalışmayla tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta ligin bitimine 3 hafta kala düşme hattında bulunan takımlar için kıyasıya bir yarış başladı. Ligin dibinde bulunan Malatya Yeşilyurtspor, 12. sırada yer alan Adıyaman İl Özel İdarespor, 11. sırada bulunan Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ve 10. sırada bulunan Pazarcıkspor, kümede kalmak için yarış veriyor.

 

-Tamam ya da devam maçı-

Ligde 16 puanla son sırada bulunan Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü sahasında Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacak. Gaziantep ekibi ile tamam ya da devam maçına çıkacak olan Yeşilyurtspor, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, ligin son 2 haftasına umutlu girmek istiyor.

Yeşiltepe Stadı'nda son çalışmasını gerçekleştirilen son çalışmayla Malatya Yeşilyurtspor, Şehit Kamil Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Malatya ekibinde üniversitedeki sınavları nedeniyle Turgut Ulutaş ile Savaş Günay'ın forma giyemeyecekleri öğrenildi.

 

"Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasını kazanmak zorundayız"

Malatya Yeşilyurtspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Cumali Kılınç, Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Kılınç, Malatya Yeşilyurtspor'u ligde tutma adına Şehit Kamil Belediyespor ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını belirterek, "Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasını mutlak kazanmak zorundayız. Takımımızı kümede tutma adına bizim adımıza final niteliği taşıyan bir maç oynayacağız. Takım olarak bu bilinçle çalışıyoruz. Bu takımın ligde kalması gerekiyor. İnşallah yeneriz" dedi.

Şansız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "İyi bir takımız ama şansız puan kayıpları yaşadık. Ama bu saatten sonra ligde kalan 3 maçımızı kazanmak zorundayız. Bunlardan birincisi Şehit Kamil Belediyespor karşılaşması. İnşallah bu maçı kazanıp, kalan son 2 maça daha moralli çıkacağız" şeklinde konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YEŞİLYURTSPOR KENDİ KADERİNİ BELİRLEYECEK