16 Ekim 2014 Perşembe, 18:23
YEŞİLYURTSPOR KULÜP BAŞKANI SUCU, ASGD'Yİ ZİYARET ETTİ
 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. 
Malatya Yeşilyurtspor yöneticilerinden Kulüp Başkanı Dursun Sucu ve Tesisler Sorumlusu Ali Palancı, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, karşılıklı istişarelerde bulundular. ASGD Genel Başkanvekili Akif Çelik, ASGD Malatya Şubesi 2.Başkanı Fatih Avcı, ASGD Malatya Şubesi Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Türel ve üyeler Aziz Yiğit ile Mehmet Yeler’in de hazır bulunduğu ziyarette Yeşilyurtspor’un hedefleri ve şehrin spor kültürüne yapacağı katkılar konuşuldu.
Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, “Biraz gecikmiş bir ziyaret oldu. Yeşilyurtspor olarak yeni kurulan bir takımız. Spor basınının böyle güzide bir yönetimle var olmasından mutluyuz. Biz göreve gelirken, halis niyetlerimiz ve çok iyi yönetici arkadaşlarımızla güzel şeyler planladık. Malatya futboluna alt yapı olacağız dedik o çizgide mütevazi bir bütçeyle ilerliyoruz. Bu hafta ilk üç puanımızı aldık. Ümit ediyoruz ki haftalar geçtikçe, çocuklarımızın öz güveni arttıkça daha çok maçlar kazanacağız. Tüm bu hedeflerimize yürürken sizleri yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik ise, “Bu ziyaretiniz, bizlerle istişareler etme düşünceniz için size teşekkür ediyoruz. Kapanan kulüplerin çokça arttığı bir dönemde böylesine güzel bir oluşum ile İl Özel İdarespor’u Yeşilyurtspor adı altında yeniden yapılandırdığınız için size ve Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz. Yaptığınız her olumlu işlerde yanınızda olacağız. Özellikle diğer branşlarda da faaliyet gösterme hedefiniz bizi oldukça memnun ediyor. Spor yazan, konuşan ve yorum yapan kendi üyelerimizin özellikle spora destek veren belediye başkanlarına çok büyük bir sempatisi var. Bizler sizin alacağınız doğru kararlarda yanınızda olacağız. Yanlışlarınızı eleştireceğiz ama kimseyi bu işlerden soğutmadan, kırmadan, uyaracağız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YEŞİLYURTSPOR KULÜP BAŞKANI SUCU, ASGD'Yİ ZİYARET ETTİ